CE MAI FACE MICUȚA EVA, ZIUA A NOUA

Posted on

“Acum nouă zile, EVA (4 ani și 4 luni) a fost diagnosticată cu nefroblastom de gradul V la ambii rinichi (cancer în stare avansată). Astăzi va începe chimioterapia la spitalul Koc din Istanbul, pentru că starea ei nu este bună, la RMN-ul făcut acolo au găsit metastaze la vena renală, probabil unul dintre rinichi nu va putea fi salvat, iar celălalt trebuie curățat de cele trei tumori deja formate acolo.

Până în acest moment, cu ajutorul vostru s-au strâns aproximativ 220.000 de euro în nouă zile. Din ei s-au plătit primele facturi la spitalul din Turcia, analize, RMN, CT. Tot din ei se va plăti și prima tranșă de chimioterapie, care va dura șase săptămâni. Apoi urmează operația (poate în Turcia, poate în Olanda sau Germania, căci Turcia nu are deloc experiență cu acest tip de caz, urmează să decidă împreună cu medicii care este cea mai bună cale), apoi din nou chimioterapie, tratament de imunostimulare, posibil dializă pe viață, poate transplant de rinichi. Costurile tuturor acestor intervenții depășesc suma care s-a strâns până acum. Din păcate nu avem o estimare exactă, pentru că echipa administrativă a spitalului din Turcia nu face deviz înainte, ci doar facturează după. Pentru tratamentul complet, clinica din Germania a dat un cost de 300.000 de euro, cea din Olanda tot 300.000.

Suma de 25.000 de mii de la care am pornit urma să acopere doar operația la rinichi. Costurile cele mai mari le au însă tratamentele dinainte și de după, la care atunci în primă fază nu s-a gândit nimeni….

Acum nu știm decât că încă mai au nevoie de bani. O să pun mai jos din nou modalitățile prin care puteți dona.

Acum să vă mai spun despre Eva. E destul de speriată, ar vrea să iasă la aee, la joacă, în schimb nu poate părăsi spitalul, trece prin tot felul de proceduri, unele dureroase, altele doar neplăcute. A mâncat cât de cât, dar e tensionată, nu se odihnește…. Și greul abia începe pentru ea… Va avea dureri mari, grețuri, va slăbi, își va pierde părul și parte din putere, va fi și mai fragilă, dar va învinge! Nu se poate altfel! Suntem atâția alături de ea! Este vizitată de psihologul spitalului, care a venit să se joace cu ea.

Vă mulțumesc tuturor pentru ajutor și pentru răbdare. Părinții Evei au nevoie de gânduri bune, de încurajări și empatie. Nu au nevoie de oameni care încearcă să fure lucruri donate pe grupul caritabil, de insinuări cum că ar face cine știe ce cu banii. Sunt oameni onești, disperați, rușinați că a fost nevoie să ceară ajutor, recunoscători pentru ce au primit de la voi, dar mai ales disperați să-și salveze copilul!

Promit să revin cu update imediat ce se schimbă ceva (în bine, că altfel nu se paote). Mai jos și câteva poze de azi cu luptătoarea noastră!

Mulțumesc firmelor care au donat sume mari către EVA, puteți găsi bannerele lor în dreapta aici.

Alte metode de a dona:

Din România

2 euro prin SMS cu texul EVA la 8848 din Orange, Telekom și Vodafone (atenție, acești bani merg în contul Fundației Mereu Aproape, care îi împarte între cazurile active în funcție de nevoi)

Transfer sau alimentare cont lei:

RO48INGB0000999904798928 ING BANK
Ursu Laura Camelia (mătușa Evei)

Transfer sau alimentare cont euro (specificați la detalii că donația este pentru EVA):
RO75 BRDE 445S V758 1676 4450
Asociatia Jurnalistilor Civici, inscrisa la Jud. Sect.1 sub numarul 21/13.02.2014, cu sediul in Bucuresti str. Scarlatescu nr. 36, sector 1, cont bancar deschis la BRD, sucursala Banu Manta,

Cu cardul pe www.helpforeva.com

Vânzare sau cumpărare de obiecte pe grupul de donații
https://www.facebook.com/groups/661706784023762/paypal: anda@andaoana.com

Din străinătate

Transfer sau alimentare cont euro (specificați la detalii că donația este pentru EVA):
RO75 BRDE 445S V758 1676 4450
Asociatia Jurnalistilor Civici, inscrisa la Jud. Sect.1 sub numarul 21/13.02.2014, cu sediul in Bucuresti str. Scarlatescu nr. 36, sector 1, cont bancar deschis la BRD, sucursala Banu Manta,

Cu cardul pe www.helpforeva.com

Vânzare sau cumpărare de obiecte pe grupul de donații
https://www.facebook.com/groups/661706784023762/
paypal: anda@andaoana.com

Companiile și fundațiile care au nevoie de contract de sponsorizare îmi pot scrie, să le trimit actele. printesa@printesaurbana.ro

Mulțumim, hai EVA, fă-te bine!”

Articol preluat de la Printesa Urbana 

Comments

comments